Låt FANN VA-teknik bygga ett enskilt avlopp åt dig

Låt FANN VA-teknik bygga ett enskilt avlopp åt dig

När du ska bygga i ditt hem kommer du att spara mycket tid, pengar och ansträngning genom att anlita en entreprenör. Beroende på vad som ska byggas kan du anlita en totalentreprenör som erbjuder alla tjänster eller en mer specialiserad entreprenör inom ett område. Detta säkerställer att projektet blir slutfört på bästa sätt utan några oväntade fel som måste åtgärdas. Du kan lugnt luta dig tillbaka medan entreprenören tar hand om hela arbetet. En professionell entreprenör har nämligen den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra ett effektivt arbete, liksom att hantera de oväntade problem som kan uppstå under arbetet.

Bygg ett enskilt avlopp

Det finns alltid många saker som kan byggas i ett hem. Fortfarande finns det många fastigheter som inte är anslutna till det kommunala avloppssystemet och de behöver ha någon form av eget avloppssystem. Om du till exempel har ett hus på landsbygden eller en stuga på en ö kan du behöva bygga ett enskilt avlopp. Ett enskilt avlopp är precis som namnet antyder ett privat avloppssystem som ansluts till och tar hand om avloppsvattnet från diskbänk, dusch, handfat, toalett och tvättmaskin. Det består av en slamavskiljare och reningsanläggning med en avloppsledning som löper under huset och jorden fram till det kommunala avloppssystemet som det kan anslutas till. Faktum är att enskilda avlopp är mycket vanliga och bara i Sverige finns det cirka en miljon enskilda avlopp.

Överväg att låta FANN göra jobbet

Det finns flera fördelar med enskilda avlopp. En av de främsta fördelarna är att det är ett miljövänligt sätt att bli av med avloppsvatten om det är välbyggt och underhållet. Systemet är gjort för att förhindra att förorenat vatten rinner ut i grundvattnet eller i jorden.

Den goda nyheten är att du har FANN VA-teknik AB som är en pålitlig entreprenör som kan installera ditt enskilda avlopp. Deras auktoriserade partners som finns över hela Sverige hjälper dig att välja bästa lösningen för dina behov. Du kan känna dig trygg med att du får all hjälp du behöver eftersom FANN i tre decennier förmedlat över 70 000 avloppsanläggningar.

Dessutom får du en 10-årig funktionsgaranti tillsammans med alla nödvändiga dokument runtomkring. Naturligtvis återställs även tomten till ursprungligt skick efter slutfört arbete. Så tveka inte att kontakta FANN redan idag! Det enda du behöver göra är att klicka dig in på deras webbplats och göra en intresseanmälan genom att fylla i dina uppgifter. Alternativ kan du såklart ringa eller mejla dem direkt. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du att få svar på dina frågor och funderingar så snabbt som möjligt.